Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Nέο μήνυμα του 112 καλεί τους πολίτες να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους – Πίσω από το Θριάσιο η πυρκαγιά

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έχουν εκδηλωθεί φωτιές στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου, πίσω από το Θριάσιο νοσοκομείο και στην 112 Πτέρυγα Μάχης.


Στην έκταση του αεροδρομίου, υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και εγκαταστάσεις που λόγω της φωτιάς μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, καθώς υπάρχουν διάσπαρτες εστίες και οι φλόγες είναι κοντά σε οικοπεδικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 27 οχήματα καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Επίσης από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει επεκταθεί σε αποθήκες και επιχειρήσεις έχοντας φτάσει μέχρι το νοσοκομείο Θριάσιο ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ακούγονται εκρήξεις.


Μήνυμα για την περιοχή Λάκκα Κατσαρή εστάλη από το 112 για εκκένωση προς Ασπρόπυργο.


Νέο μήνυμα του 112 καλεί του πολίτες να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγου του καπνού που έχει δημιουργηθεί από τους ανέμους που πλέον στην περιοχή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *