«Ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας» καταγγέλλει μετά τις αποκαλύψεις για Θάνου το ΚΙΝΑΛ

Ζήτημα Διαφάνειας και Δημοκρατίας θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής τα «νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας» σύμφωνα με τα οποία πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «συμμετείχαν σε ένα ολόκληρο δίκτυο εκβιασμών».


Αφορμή για το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αποτέλεσε σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας, στο οποίο παρουσιάζεται ηχητικό απόσπασμα συνομιλίας μεταξύ γνωστού επιχειρηματία που δεν βρίσκεται σήμερα εν ζωή, με άλλη επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το ΚΙΝΑΛ τα νέα στοιχεία «…αναδεικνύουν -με αποκρουστικές λεπτομέρειες- ότι πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, συμμετείχαν σε ένα ολόκληρο δίκτυο εκβιασμών και υπόγειων συναλλαγών με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Το Κίνημα Αλλαγής δηλώνει πώς επιμένει στην ανάγκη να υπάρξει άμεση και σε βάθος διερεύνηση από την Ελληνική Δικαιοσύνη και να πέσει άπλετο φως σε μια σκοτεινή υπόθεση που εξακολουθεί ως σήμερα να υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της Πολιτείας.« Είναι ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας», τονίζει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *