Καρανικόλας: “Αποχώρησα από το ΚΙΝΑΛ γιατί μου ζητήθηκε να στραφώ προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη”

Για τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ και να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του Ελλάδα 24 ο Σπύρος Καρανικόλας.


Ο κ. Καρανικόλας αναφέρθηκε στην αλλαγή του αφηγήματος που επιχειρήθηκε από το την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά την ανάληψη της προεδρίας από το Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το κοινό πρόβλημα Τσίπρα-Ανδρουλάκη είναι, όχι τα προβλήματα της χώρας, ούτε γενικά και αόριστα η Νέα Δημοκρατία. Είναι προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Εγώ δεν μπορούσα να υπηρετώ όμως αυτό το αφήγημα, κάνοντας κωλοτούμπα στα πολιτικά μου πιστεύω και για αυτό προτίμησα την πολιτική μου αξιοπρέπεια και αποχώρησα από το ΚΙΝΑΛ».

Υπενθυμίζεται ότι κ. Καρανικόλας ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά και κατόπιν εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής ομάδας μέχρι την παραίτησή του τον Ιούνιο 2022.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Καρανικόλας: “Αποχώρησα από το ΚΙΝΑΛ γιατί μου ζητήθηκε να στραφώ προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη””