«Ζητά πρόωρες εκλογές για να μην βγει τρίτος» λέει για τον Τσίπρα ο Πέτσας

 «Δεν υπάρχει ούτε σκέψη ούτε κάποια προετοιμασία για αλλαγή του εκλογικού νόμου, άλλωστε ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Ούτε οι πολίτες σε καμία δημοσκόπηση ζητούν πρόωρες εκλογές», είπε ερωτηθείς σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών.


«Ο κ. Τσίπρας κάνει το αίτημα για πρόωρες εκλογές από την αγωνία του όχι μην βγει δεύτερος, αλλά μήπως βγει τρίτος, γι’ αυτό προσπαθεί να περιχαρακώσει αυτήν την διαδικασία στην Βουλή, όπου ο Πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας έχουν μιλήσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας

Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του ΑΝΤ1, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, σχετικά με τα στοιχεία για το ΚΙΝΑΛ, σημείωσε πως «υπάρχει μια μετατόπιση στο πολιτικό σκηνικό. Μια αλλαγή στην ηγεσία ενός κόμματος φέρνει μια ευφορία, όπως συμβαίνει με μια μεταγραφή σε ποδοσφαιρική ομάδα».

«Το βασικό στοιχείο είναι οι τάσεις και αυτό που δείχνουν είναι πως η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα διατηρείται ή μεγαλώνει και αυτό δείχνει μια ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε ο κ. Πέτσας, λέγοντας ακόμη πως «τα ποσοστά που βλέπω δεν δείχνουν ότι οι πολίτες θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν τίθεται θέμα αυτοδυναμίας για την ΝΔ στις επόμενες εκλογές, καθώς οι πολίτες δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *