Τα επόμενα ονόματα που θα ανακοινωθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια

Το «πράσινο φως» πήραν χθες η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου για την Α’ Πειραιώς, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη για τον Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής, η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα και πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου για τη Εύβοια.


Το επόμενο διάστημα θα έρθουν και άλλες ανακοινώσεις, μιας και παράλληλα με το κυβερνητικό έργο δουλεύονται και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Εκκρεμεί, για παράδειγμα, η ανακοίνωση της πρώην γενικής γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης Βίκυς Λοϊζου στις Κυκλάδες και του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη για τον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών. Και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, στο μεταξύ, θα είναι ξανά υποψήφιος στα Χανιά. Μένει να φανεί, δε, αν και ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι εν τέλει υποψήφιος στα Νότια της Αθήνας, ενώ, αντίθετα, η υποψηφιότητα Μιχαηλίδου στον Πειραιά οριστικοποιεί ουσιαστικά το ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν θα είναι υποψήφιος με σταυρό, ενώ, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα περιληφθεί εκ νέου και στο Επικρατείας. Όπου και εκεί αναζητούνται πρόσωπα, από Ελλάδα και εξωτερικό, μιας και η Ντόρα Μπακογιάννη αποφάσισε να δώσει εκ νέου τη μάχη του σταυρού στα Χανιά, αν και είχε την «άνεση» της επιλογής μιας εκλόγιμης θέσης στο Επικρατείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *