ΣΥΡΙΖΑ – Στις Σπέτσες η ΚΟ, οι βουλευτές θα παρουσιάσουν θέσεις και προτάσεις – Ποιοι θα απουσιάσουν

Στις Σπέτσες για τη διήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που ξεκινούν στις 4 το απόγευμα, μετέβησαν τομεάρχες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο νησί δεν μετέβησαν Αλέξης Τσίπρας και δύο ακόμα βουλευτές.


Στις Σπέτσες μετέβησαν 33 από τους 36 βουλευτές είτε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά είτε με το θαλάσσιο ταξί από την Κόστα.
Οι βουλευτές στην πλειονότητά τους έχουν ήδη ετοιμάσει, όπως λένε πληροφορίες, τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα λεγόμενα power point, με τα οποία θα παρουσιάσουν τις προτάσεις νόμου και τη στρατηγική και τη δράση που θα προτείνουν για το επόμενο διάστημα, αλλά και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα σε ό,τι αφορά το κοινοβουλευτικό έργο.
Οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ξεκινούν στις τέσσερις το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στις Σπέτσες.
Οι εργασίες της Κ.Ο. θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης θα κάνει τραπέζι στους βουλευτές σε γνωστή ταβέρνα των Σπετσών και την Κυριακή προγραμματίζεται η επιστροφή τους στην Αθήνα.
Στις Σπέτσες δεν θα μεταβούν για γνωστούς λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Έλενα Ακρίτα.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *