Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίζεται στη Θήβα στις 29 Μαρτίου ανήμερα των γενεθλίων – Αρνήθηκε να πάρει άδεια για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

 

Στο… χακί είναι ντυμένος από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως της Θήβας για να υπηρετήσει τη θητεία του ως απόδημος. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να πάρει άδεια για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.


Οι νεοσύλλεκτοι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες αδειούχων για το τριήμερο. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στο τρίτο γκρουπ, αλλά αρνήθηκε να πάρει άδεια όπως ανέφερε το Mega. 

H χθεσινή πρώτη ημέρα του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο στη Θήβα κύλησε ομαλά, με τον ίδιο να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως κατάλυμα θάλαμο του στρατοπέδου μαζί με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, συμμετέχει στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης και στην ελεύθερη ώρα του τακτοποιεί και διευθετεί τις κομματικές υποχρεώσεις του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματούχων, προκειμένου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις, που έχει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, Σάββατο (16.03.24) είναι ημέρα επισκεπτηρίου στο στρατόπεδο, αλλά είναι άγνωστο και δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αν ο κ. Κασσελάκης θα δεχτεί κάποια επίσκεψη. Πάντως, έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του και δικούς του ανθρώπους μέσω μηνυμάτων.


Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμείνει στο στρατόπεδο έως τις 29 Μαρτίου, όποτε θα ορκιστεί, στη συνέχεια θα λάβει άδεια ορκωμοσίας, με την παρέλευση 5 ημερών θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, από όπου θα πάρει το απολυτήριο.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *