Σπέτσες: Μηνύματα ενότητας, PowerPoint και αναμνηστικά δώρα την δεύτερη ημέρα εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στις Σπέτσες, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.


Στο επίκεντρο των εργασιών της δεύτερης μέρας βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με κάθε τομεάρχη να παρουσιάζει με PowerPoint τις προτεραιότητες που άπτονται στην αρμοδιότητά του.

Οι σχεδιασμοί έχουν ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα άφησε πίσω τις ενστάσεις, όπως είπε και πήγε στις Σπέτσες, αφού πρώτα συζήτησε με τον πρόεδρο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαραθώνια αποδείχτηκε η δεύτερη μέρα καθώς οι βουλευτές επιθυμούν να ολοκληρώσουν απόψε τις παρουσιάσεις τους για να φύγουν από το νησί το αργότερο αύριο το πρωί, ώστε να προλάβουν τυχόν απαγορευτικό απόπλου, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού και ενίσχυση των ανέμων, ενώ αργότερα αναμένεται να γίνει το δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.


Επίσης, μετά την ανθοδέσμη που απέστειλε η δήμαρχος του νησιού, Ευγενία Φραγκιά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σειρά είχε η Αντιδημαρχία Σπετσών, που πρόσφερε σε κάθε βουλευτή μια σακούλα με αναμνηστικά δώρα.


Με την επιστροφή από τις Σπέτσες, οι «κομματικές μηχανές θα μπουν στο φουλ» για το 4ο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου ένα μήνα, 22 – 25 Φεβρουαρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *