Σφοδρή αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπανώτα – «Ένα μικρό δείγμα από την αισθητική αλλά και την πολιτική συμπεριφορά του»

Στις αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπανώτα που αφορούν τον ίδιο, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αντέδρασε ο υπουργός Υγείας.


Οι μαζικές αναρτήσεις του Δημήτρη Παπανώτα δείχνουν τον υπουργό Υγείας σε καρέ από τηλεοπτικές μεταδόσεις με προσβλητικά σχόλια στις λεζάντες και στις ίδιες τις φωτογραφίες.

«Ένα μικρό δείγμα από την αισθητική αλλά και την πολιτική συμπεριφορά του νέου υποψηφίου Ευρωβουλευτού του Σύριζα η ανάρτησή του στο Ινσταγκραμ κατά την συζήτηση της Προτάσεως Δυσπιστίας κατά της Κυβερνήσεως… πήρε ένα καρέ από το βίντεο, που βγάζει όποιου είδους γκριμάτσα θέλεις, και έκανε από κάτω αυτό το χυδαίο σχόλιο…αυτή την αισθητική ο Σύριζα την θεωρεί τόσο σπουδαία, που θέλει να την εξάγουμε και στην Ευρώπη…ευτυχώς στις 09 Ιουνίου θα μιλήσει ο Λαός», ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας, κ. Γεωργιάδη, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *