Σάλος με το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» του Πάνου Βλάχου – Γεωργιάδης: «Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»

Στο τραγούδι του Πάνου Βλάχου, το οποίο στους στίχους αναφέρει «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», αντέδρασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας σε ανάρτηση του: «Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό (το τραγούδι)».


«Δηλαδή «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…», δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ;», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://vm.tiktok.com/ZGeBXN5np/ δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας.

Πορτοσάλτε: Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί;

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε κάτω από μια σχετική ανάρτηση με το βίντεο: «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; θα ήθελα πληροφορίες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *