Πρόταση διακυβέρνησης 7 σημείων του Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ 

Μιλώντας στο Action 24  ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης υπογράμμισε ότι το κόμμα του έχει επενδύσει στον προσυνεδριακό διάλογο, σε αντίθεση με την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ωστόσο μιλώντας για την συνέχεια του συνεδρίου του κόμματος του, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν διαδικασίες όπου θα εκλεγούν τα όργανα της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και ο Γραμματέας. Επιπλέον, θα αποφασιστεί η στρατηγική του επόμενου διαστήματος, θα διευθετηθούν ιδεολογικά ζητήματα ενώ αποκάλυψε ότι τα μέλη του κόμματος θα αποφασίσουν αν συμφωνούν με συγκεκριμένες προτάσεις που θα κατατεθούν από τα μέλη ενόψει των εκλογών. Στις διαδικασίες θα συμμετέχουν 135 χιλιάδες μέλη του κόμματος τα οποία βρίσκονται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 αποκάλυψε την πρόταση που θα καταθέσει στο συνέδριο για την διακυβέρνηση. Πρόκειται για κάλεσμα προς τα κόμματα του προοδευτικού χώρου και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ για να συζητήσουν την προοπτική συγκυβέρνησης με βασική προϋπόθεση όμως αυτή να διεξαχθεί προεκλογικά. Σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη θα υπάρχουν 7 σημεία.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *