Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Ε.Γ του ΣΥΡΙΖΑ – Επιμένει στις επιλογές του ο Κασσελάκης και καλεί τα στελέχη να κατέβουν στην κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να «κατέβουν στην κοινωνία με προτάσεις». Φέρεται δε να παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε ίσως να αλλάξει ορισμένες πτυχές από τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση. Ωστόσο δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι από τις βασικές του επιλογές.

Στην συνεδρίαση μετείχαν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου .

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στον απόηχο της απόφασης του προέδρου να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα. Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *