Οι ανάγκες των καρκινοπαθών στη συνάντηση στελεχών της ΝΔ με διοίκηση και προσωπικό του Άγιου Σάββα

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό  Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»


Σε μια ουσιαστική συζήτηση με τη διοίκηση και υπαλλήλους του νοσοκομείου  αναφερθήκαν οι ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, καθώς και η επίδραση της πανδημίας σε αυτές. Τονίστηκε η προσπάθεια όλου του προσωπικού που κατάφερε να συνεχιστεί,  απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών, μέσα στις πρωτοφανείς δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Επισημάνθηκε απ´ όλους η ανάγκη για εφαρμογή ενός εθνικού μητρώου Νεοπλασιών, καθώς και ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός των προληπτικών εξετάσεων του γενικού πληθυσμού, που στόχο θα έχουν την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση των νεοπλασιών σε αρχικά στάδια. Άξονες πάνω στους οποίους ήδη δουλεύει το υπουργείο υγείας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ Σίμος Ψωμιάδης, ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ.  Βασίλης Θεοδουλίδης, η  Γραμματέας  Ποιότητας Ζωής και  Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο συντονιστής Βασίλης Παπαχρήστος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *