«Ο Μητσοτάκης πιο ισχυρός και αυτοδύναμος την άνοιξη του 2023» δηλώνει ο Πέτσας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών μίλησε στο Mega για την ακρίβεια και τα μέτρα ελάφρυνσης και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.


Ερωτώμενος για την επιταγή ακρίβειας, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως είναι ένα μέτρο που συζητείται μήνες, καθώς η κυβέρνηση φροντίζει όποτε υπάρχει περιθώριο στον προϋπολογισμό να επιστρέφεται στον λαό.

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι πως εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίζουμε για ένα ικανό χρονικό διάστημα γιατί η κρίση αυτή δεν ήρθε για να φύγει γρήγορα» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ο υπουργός επισήμανε πως η εκάστοτε κυβέρνηση οδεύει βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και είναι πάντοτε συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως οι τιμές στην ενέργεια.

«Η όποια απόφαση θα ληφθεί τον Οκτώβριο που η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη» συμπλήρωσε ο υπουργός.


Σχετικά με το «φρένο» της κυβέρνησης για τις πρόωρες εκλογές και την πιθανότητα ανασχηματισμού και αλλαγής του εκλογικού νόμου, ο υπουργός ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν υπάρχει καμία σκέψη και καμία προετοιμασία για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.


«Στα δύσκολα ο κόσμος έχει επιλέξει τον πρωθυπουργό. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης είναι πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά» δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Σε ό,τι αφορά την πανδημία, ο υπουργός δεν θέλησε να κάνει κάποια εκτίμηση για το μέλλον, τόνισε ωστόσο πως η χώρα μας τα πήγε καλύτερα από άλλες πιο αναπτυγμένες ευρωπαϊκές χώρες, γιατί η κυβέρνηση άκουσε τις οδηγίες των ειδικών και μπόρεσε να πείσει την κοινωνία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *