Ο Άδωνις Γεωργιάδης «οργώνει» τις γειτονιές της Αθήνας εν όψει ευρωεκλογών: Έστειλε μήνυμα νίκης από Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – «Είμαι εξαιρετικά»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει σηκώσει ακόμα πιο ψηλά τα μανίκια. Παράλληλα με την τεράστιο φόρτο στο υπουργείο Υγείας έχει ριχτεί και στη μάχη των ευρωεκλογών οργώνοντας τις γειτονιές της Αθήνας για να στείλει το μήνυμα νίκης της ΝΔ στην εκλογική μάχη της 9ης Ιουνίου.


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα τη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο όπου είχε συναντήσεις με φορείς, αλλά και τον απλό κόσμο και τόνισε ότι είναι αισιόξοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτύπωσε τις σημερινές του επισκέψεις στις σελίδες του στα social media.

Στο μήνυμά του ανέφερε:

«Στο πλαίσιο της προεκλογικής μας εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές βρέθηκα χθες σε περιοδεία στη Νέα Ιωνία και στο Ηράκλειο Αττικής. Με συνόδευσε ο επικεφαλής της Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Ηρακλείου κ. Παπαδημητρίου, ο πρώην υπ. Βουλευτής Β. Τομέα κ. Κουτσογιαννάκης και πολλά μέλη της ΔΗΜΤΟ.


Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας/Νέας Φιλαδελφείας/Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ όπου λάβαμε την Ευλογία του. Στην συνέχεια πήγαμε στο προεκλογικό μας περίπτερο στο Ηράκλειο και βόλτα στα γύρω μαγαζιά. Μετά επισκεφθήκαμε τον Ι. Ν. του Αγίου Λουκά της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας καθώς στο Ηράκλειο υπάρχει από τον 19ο αιώνα σημαντική Κοινότητα Καθολικών. Μετά πήγαμε στην Παναγία του Πρασίνου λόφου και επισκεφθήκαμε τον χώρο του συσσιτίου και των μαθημάτων στην Κοινότητα. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος τελικά για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών».


.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *