Νέο «όχι» Οικονόμου σε lockdown και στις… προβλέψεις Τσίπρα!

Την θέση της κυβέρνησης για την μη επιβολή γενικού lockdown το οποίο δεν υπάρχει στον ορίζοντα, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.


Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημείωσε πως καταβάλλεται προσπάθεια για την αύξηση των εμβολιασμών και ενισχύεται συνεχώς το ΕΣΥ.

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων για τον τρόπο που κινούνται οι ανεμβολίαστοι και συστάσεις για τη συμπεριφορά όλων των πολιτών. Συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα την προοπτική του lockdown» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην κριτική που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «ούτε lockdown θα γίνει ούτε το ΕΣΥ θα καταρρεύσει».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας μοιάζει να εύχεται ένα νέο lockdown χωρίς να το εισηγείται πραγματικά. «Έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει; Ο μόνος πολιτικός αρχηγός που κάνει αντιπολίτευση με τον κορωνοϊό. Μιλά συνεχώς για πράγματα χωρίς να προτείνει συγκεκριμένα μέτρα. Δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Βρισκόμαστε σε περίοδο μάχης» είπε χαρακτηριστικά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *