ΝΔ για Βαρεμένο: Ακραία σεξιστική επίθεση στην Άννα Καραμανλή, θύμισε εικόνες με εκπροσώπους ΧΑ

Στην έντονη αντιπαράθεση που ξέσπασε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, την οποία εκείνη την ώρα έδειχνε η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.


«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *