Κυρ. Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: Με την απόφασή του έδειξε ότι η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτής και αποχωρεί από την πολιτική σκηνή.


«Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με τον οποίο, όπως είπε, τους συνδέει και προσωπική φιλία.

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του.

Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».


Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για την απόφασή του ήταν σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.


Την έδρα του στη Βουλή παίρνει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *