ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα τελευταία μέτρα της κούρσας για την ηγεσία διανύουν οι έξι υποψήφιοι, που διεκδικούν αυτή την Κυριακή την προεδρία του κόμματος.


Με ένα σποτ με τις παρεμβάσεις του στην προεκλογική μάχη του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος βλέπει να δικαιώνονται οι θέσεις του στην προεκλογική κούρσα.

«Έλεγα ΠΑΣΟΚ, μου έλεγαν δεν γίνεται. Έλεγα ότι θα υπερδιπλασιάσουμε τις δυνάμεις του κόμματος, μου έλεγαν ότι λεω υπερβολές και ότι αυτά δεν είναι σοβαρά, τώρα οι δημοσκοπήσεις και οι άλλοι υποψήφιοι μιλούν για κάτι πολύ μεγάλο. Πάμε για ένα κόμμα του 20%» σημείωσε.

 
Από το Περιστέρι ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τα μέλη και τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να φτιάξουν μεγάλη την παράταξη.

«Μαζί να φτιάξουμε ξανά αυτή την ισχυρή παράταξη, αυτή την παράταξη που θα οργανώσει το λαό, που θα δυναμώσει τη φωνή του λαού για να ορίζουμε εμείς την τύχη μας» υπογράμμισε.


Να γίνουμε και πάλι κόμμα εξουσίας κάλεσε τους Θεσσαλονικείς ο Νίκος Ανδρουλάκης.


 «Πρέπει να αγωνιστούμε για να ξαναγίνουμε κόμμα εξουσίας, για να σπάσει ο φόβος. Ο φόβος που κρατά το Μητσοτάκη όρθιο, ο φόβος που κάνει το καλό μη θέλοντας να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ να μη βλέπει μια εναλλακτική» τόνισε.

 Ο Παύλος Γερουλάνος μετά την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα είχε συζήτηση με γυναίκες και ο Παύλος Χρηστίδης ολοκλήρωσε την καμπάνια του με κεντρική ομιλία στην Αθήνα.

 «Οι εκλογές το ΚΙΝΑΛ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που έχουν μείνει έξω από την πολιτική» υποστήριξε ο κ. Γερουλάνος, ενώ ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι «την 5η Δεκέμβρη δεν εκλέγουμε πρόεδρο. Δίνουμε δύναμη στη φωνή μας ν’ αλλάξει τα δεδομένα».

 Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρώι της Κυριακής και θα κλείσουν λίγο μετά τις 7 το βράδυ με τους ψηφοφόρους να εισέρχονται στα εκλογικά τμήματα ένας ένας και με μάσκα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *