Καταφθάνουν στις Σπέτσες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκινάνε το απόγευμα οι εργασίες του κόμματος #Σπέτσες #ΣΥΡΙΖΑ

 

Κατέφθασαν ήδη στις Σπέτσες οι πρώτοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τις εργασίες του κόμματος που θα γίνουν στο νησί και οι οποίες ξεκινάει από σήμερα (19.1.2024) το απόγευμα αφίξεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.


Από τις εργασίες θα απουσιάσουν για λόγους ανωτέρας βίας οι Όλγα Γεροβασίλη και Μαρίνα Κοντοτόλη θα είναι οι μόνες που δεν θα καταφέρνουν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση στο νησί του Αργοσαρωνικού. Στις Σπέτσες δεν θα πάει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Ήδη από το πρωί έχει ξεκινήσει η πρώτη ομάδα βουλευτών για την αναχώρηση της από τον Πειραιά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν θα είναι από την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς έχει χειρουργεία, ωστόσο θα φτάσει στο νησί το βράδυ. Η Ρένα Δούρου και η Αθηνά Λινού θα φτάσουν αύριο το πρωί (20.1.2024), ενώ η Γιώτα Πούλου και ο Διονύσης Καλαματιανός έχουν υποχρεώσεις σε συνεδριάσεις στις επιτροπές της Βουλής, οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν για τις Σπέτσες είτε αργά το βράδυ είτε αύριο το πρωί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί είναι να υπάρξει μια συντονισμένη συνεδρίαση, με όλους τους βουλευτές να παρουσιάζουν τα θέματα του τομέα τους που πιστεύουν ότι πρέπει να αναδειχθούν και η επιλογή των Σπετσών, με τον ίδιο να πληρώνει τα έξοδά τους, είναι για να υπάρχει ο χρόνος να συνομιλήσουν μεταξύ τους οι βουλευτές χωρίς να έχουν άλλες υποχρεώσεις.


Σήμερα στις 16.30 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξουν οι εργασίες με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους στο σπίτι του.


Το Σάββατο το πρωί στις 9 θα ξεκινήσει και πάλι η συνεδρίαση με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι και ύστερα μέχρι το βράδυ θα ακολουθήσει συζήτηση που θα καταλήξει με ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών. Την Κυριακή το πρωί προς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *