Γ.Πατούλης κατά Π.Σκουρλέτη – Η περιφέρεια καθάριζε το Χαλάνδρι

Η Περιφέρεια Αττικής με δύο εκχιονιστικά μηχανήματα καθάριζε τους δρόμους αρμοδιότητάς της στον Δήμο Χαλανδρίου απαντά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος νωρίτερα απο το βήμα της Βουλής δήλωσε οτι ο Περιφερειάρχης έστελνε τα γκρέιντερ σε δήμους που ελέγχει η ΝΔ και τον κατήγγειλε ευθέως για «μεροληπτική πολιτική»


“Επιστρέφουμε στον κ. Σκουρλέτη τη λάσπη και τα ψέματα” αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας και επισημαίνει οτι δεν υπάρχουν μπλε και κόκκινοι Δήμοι.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, πρώην υπουργός εσωτερικών και εμπνευστής του άθλιου νόμου “Κλεισθένης”, που παραλίγο “να τινάξει στον αέρα” την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού για να εξυπηρετήσει τα κομματικά συμφέροντα της παράταξής του, χρησιμοποίησε το βήμα της Βουλής για να εκτοξεύσει λάσπη και ψέματα σε βάρος της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.  Ισχυρίσθηκε  ψευδώς ότι με εντολή του Περιφερειάρχη τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Αττικής δεν προχώρησαν στον εκχιονισμό των δρόμων του Δήμου Χαλανδρίου, που ανήκαν στην αρμοδιότητά της, επειδή δήθεν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου δεν είναι Νέα Δημοκρατία .

Η αλήθεια για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που είπε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, είναι πως η Περιφέρεια Αττικής από τη Δευτέρα το πρωί της 24ης Ιανουαρίου, με δύο μισθωμένα εκχιονιστικά μηχανήματα (που ανήκαν στην εταιρεία LM Costruction), προχώρησε στον εκχιονισμό και τη ρίψη αλατιού των παρακάτω δρόμων: Παπανικολή- Παλαιολόγου, Εθνικής Αντιστάσεως, Α. Παπανδρέου, Λ. Πεντέλης, Αναπαύσεως, Αγίας Παρασκευής.

Ο εκχιονισμός και η ρίψη αλατιού συνεχίσθηκε και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια μέρα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν πεσμένα δέντρα από την οδό Παπανικολή.


Τις επόμενες ημέρες και μέχρι σήμερα τις πρωινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου συνεχίσθηκε η ρίψη αλατιού από την Περιφέρεια στους ίδιους δρόμους, αρμοδιότητάς της.


Για τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προτεραιότητα είναι ο πολίτης, πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες. Στηρίζουμε όλους τους Δήμους, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, χωρίς να εξετάζουμε την κομματική ταυτότητα των δημάρχων.

Αιδώς κε Σκουρλέτη

Ας μην κρίνει ο κ. Σκουρλέτης εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι πραγματικά θλιβερό που εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ, η διαχείριση ενός ακραίου φυσικού φαινομένου να γίνεται αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, αντί να αποτελέσει αφορμή για υπερβάσεις, ειλικρινή διάλογο και συνεργασίες.

Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν ζητούν από μας να γίνουμε καλύτεροι κι αποτελεσματικότεροι κι όχι να ζήσουν μια ακόμη κομματική “κοκορομαχία” , που δεν θα λύσει υπαρκτά προβλήματα.


Αποτελεί επίσης  τραγική ειρωνεία πως την αντιπαράθεση αυτήν την προκαλεί ένα κόμμα, που διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς φυσικές καταστροφές, που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες αθώους συμπολίτες μας, χωρίς να ζητήσουν ποτέ ούτε συγγνώμη. Αιδώς κε Σκουρλέτη, εμείς δεν συμμετείχαμε στο κακοστημένο σόου στην έδρα της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, την τραγική νύχτα της φωτιάς στο Μάτι.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *