Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε λαϊκές αγορές και σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Επισκέψεις σε λαϊκές αγορές και σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αλληλεγγύη”, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες εν όψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.


Ο κ. Τζιτζικώστας, παρουσία υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της “Αλληλεγγύης” στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε λαϊκές αγορές και γειτονιές της Σταυρούπολης, του Ευόσμου και της Καλαμαριάς.

Ο επικεφαλής της “Αλληλεγγύης” συνομίλησε με καταναλωτές, παραγωγούς, εμπόρους, επαγγελματίες και κατοίκους της δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης για τα ζητήματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής, για τις υποδομές, για την αντιμετώπιση της κρίσης ακρίβειας, για τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και για την επόμενη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, την ανάγκη για συμμετοχή, ώστε οι νέες διοικήσεις Περιφέρειας και Δήμων να έχουν ισχυρή πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση, για να κάνουν έργο για όλους τους πολίτες και την υπευθυνότητα στην κάλπη, που συνεπάγεται υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα στη διοίκηση των Περιφερειών και των Δήμων για την επόμενη πενταετία, που συνεπάγεται έργο για τους πολίτες και τον τόπο.

“Ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας γιατί έχουμε το σχέδιο, το έργο την εμπειρία και την ομάδα για να κάνουμε ακόμα ένα άλμα μπροστά στην Κεντρική Μακεδονία. Στις λαϊκές αγορές και τις γειτονιές όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, που επισκέφτηκα, όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο, αλλά σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Περιφερειάρχης, διαπίστωσα αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Κι αυτή η σχέση είναι το κλειδί και για την επόμενη ημέρα. Είναι το κλειδί, μαζί με την αλληλεγγύη, για να ξεπεράσουμε όποιες νέες προκλήσεις έχουμε μπροστά μας, για να ανταποκριθούμε σε εξαιρετικά απαιτητικούς καιρούς, για πάμε ακόμα πιο μπροστά τη Μακεδονία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με χιλιάδες συμπολίτες μας και να δώσουμε ξανά τα χέρια, υπογράφοντας έτσι το νέο μας συμβόλαιο, για μια νέα επιτυχημένη πενταετή θητεία στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για μια πενταετία, που θα μας φέρει πλέον στον κοινό μας στόχο: τη Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια αποδείξαμε ότι υλοποιούμε έργο. Με 8.500 μικρά, μεσαία και μεγάλα έργα και δράσεις, που στο σύνολό τους άφησαν τη σφραγίδα μας σε κάθε τοπική κοινωνία, σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Άφησαν το αποτύπωμά μας στο παρόν και μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον όλων. Διότι απόλυτη προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει να μετατρέπουμε τους απρόσωπους πόρους σε μετρήσιμο έργο για τους συμπολίτες μας και την Κεντρική Μακεδονία. Το είπαμε, το κάναμε πράξη. Έργο για όλους τους συμπολίτες μας. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κόμματα και χρώματα. Μια διοίκηση για όλους. Μια διοίκηση αποτελεσματική, που πηγαίνει τον τόπο μπροστά, χωρίς να αφήσει σε αυτό το δρόμο της ανάπτυξης που χαράξαμε, κανέναν μόνο του, κανέναν πίσω. Την Κυριακή με τη δύναμη της εμπιστοσύνης σας, δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο τη Μακεδονία”, τόνισε στο μήνυμά του ο κ. Τζιτζικώστας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *