Επικό τρολάρισμα Άδωνι Γεωργιάδη κατά του «αδιάβαστου» Πολάκη: «Αστοιχείωτος – Διάβαζε το ΤΑΑ, που η τελευταία αναθεώρηση εγκρίθηκε τον Δεκέμβριο 2023, ενώ το ΦΕΚ για τα απογευματινά χειρουργεία εκδόθηκε 5 Μαρτίου 2024»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άδειασε με εμφατικό τρόπο τον Παύλο Πολάκη χθες στην Βουλή, καθώς τον… έπιασε αδιάβαστο και φυσικά τον υπέβαλε σε ένα επικό τρολάρισμα.


Ο υπουργός Υγείας σε σημερινή του ανάρτηση στις σελίδες του στα social media θύμισε ότι ο Πολάκης χθες στη Βουλή του έκανε επίθεση με… λάθος στοιχεία, καθώς ήταν αδιάβαστος και τον χαρακτήρισε «αστοιχείωτο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «διάβαζε χθες στην Επιτροπή της Βουλής το ΤΑΑ του Υγείας, που η τελευταία αναθεώρηση εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο τον Δεκέμβριο 2023 και έλεγε «που είναι τα απογευματινά χειρουργεία;» ενώ το ΦΕΚ για την λειτουργία τους εκδόθηκε 5 Μαρτίου 2024! Δηλαδή κατά την «λογική» Πολάκη θα έπρεπε να υπήρχαν πιστώσεις στο ΤΑΑ για τα απογευματινά χειρουργεία ΠΡΙΝ να θεσπισθεί η λειτουργία τους»!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Για να δείτε πόσο αστοιχείωτος είναι ο @pavpol2222: Καθόταν και διάβαζε χθες στην Επιτροπή της Βουλής το ΤΑΑ του Υγείας, που η τελευταία αναθεώρηση εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο τον Δεκέμβριο 2023 και έλεγε «που είναι τα απογευματινά χειρουργεία;» ενώ το ΦΕΚ για την λειτουργία τους εκδόθηκε 5 Μαρτίου 2024!


Δηλαδή κατά την «λογική» Πολάκη θα έπρεπε να υπήρχαν πιστώσεις στο ΤΑΑ για τα απογευματινά χειρουργεία ΠΡΙΝ να θεσπισθεί η λειτουργία τους… Όλες του οι καταγγελίες είναι παρόμοιας σοβαρότητας διότι βασικά δεν αντιλαμβάνεται απολύτως τίποτε από τις διαδικασίες!


Οι χρόνοι είναι οι εξής: – Δεκέμβριο 2023 έγινε τελευταία αναθεώρηση ΤΑΑ – ⁠3 Ιανουαρίου έγινα Υπουργός Υγείας και αποφάσισα να προχωρήσω τα Απογευματινά Χειρουργεία – ⁠5 Μαρτίου βγήκε το ΦΕΚ για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων – ⁠6 Μαρτίου ενημερώθηκε επίσημα η Ευρωπαική Επιτροπή για την πρόθεση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης από το ΤΑΑ – ⁠29 Μαρτίου εγκρίθηκε το τεχνικό δελτίο από τους φορείς υλοποίησης – ⁠3 Απριλίου έχει ήδη υποβληθεί η πρόταση για χρηματοδότηση των απογευματινών χειρουργείων από το ΤΑΑ Δηλαδή μέσα σε 4 εβδομάδες από την έναρξη λειτουργίας τους υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση χρηματοδότησης!

Και ο Πολάκης μιλάει για ψέματα και ότι κορόιδεψα τον κόσμο….και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να εξηγήσω σύνθετα θέματα, όπως πχ η Φαρμακευτική Πολιτική, σε έναν άνθρωπο που ανακάλυψε «συνωμοσία» εδώ….».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *