Ελληνική Λύση: Ο κατηγορούμενος Κ. Φλώρος ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος ή έστω απλό στέλεχος του κόμματος

«Ο περιφερόμενος υπόδικος έχει βρει μόνιμο στασίδι στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και διαδίδει ανενόχλητος τα ψεύδη του, πιστεύοντας ότι έτσι θα διασωθεί. Το νέο μύθευμα που διαδίδει, είναι ότι υπήρξε “στέλεχος της Ελληνικής Λύσης”! Πρόκειται φυσικά για αδιανόητο ψεύδος!», τονίζει η Ελληνική Λύση για τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ. Φλώρο.


Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «Η Ελληνική Λύση και τα στελέχη της, σεβόμενοι την δικαστική διερεύνηση κακουργημάτων που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν προτίθενται να μετέχουν σε “τηλεδίκες”.

Επειδή όμως κάποιοι θεωρούν την ευπρέπεια και τον σεβασμό στους θεσμούς ως «αδυναμία», ξεκαθαρίζουμε ότι: Ο κατηγορούμενος Κ. Φλώρος ουδέποτε υπήρξε υποψήφιος ή έστω απλό στέλεχος της Ελληνικής Λύσης. Ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κ. Βασίλειος Γραμμένος ουδέποτε εξύβρισε τον κατηγορούμενο ή οποιονδήποτε άλλον.

Αυτό αποδεικνύεται από το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και του βιντεοληπτικού υλικού. Όσοι, λοιπόν, με δόλο αναπαράγουν τις συκοφαντικές αθλιότητες κατά της Ελληνικής Λύσης και των στελεχών της, θα λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *