Εκλογές 2023: Στις 18.30 ο Ν. Ανδρουλάκης στο Προεδρικό Μέγαρο για την τρίτη διερευνητική εντολή

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 18:30, για να λάβει την τρίτη κατά σειρά διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.


Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επικοινώνησε προ ολίγου με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την παραλαβή της τρίτης διερευνητικής εντολής απόψε στις 18:30».

Νωρίτερα σήμερα, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, επίσης στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, δεύτερος κατά σειρά μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε την διερευνητική εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς, όπως είπε, «δεν προκύπτει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης».


Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «δεν έχω κανέναν λόγο να κρύψω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι για εμάς ένα απρόσμενα οδυνηρό σοκ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *