Δημοσκόπηση Pulse: Μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ – Οι πολίτες είναι θετικοί στα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse. Το κυβερνητικό κόμμα έχει ποσοστό 37% ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 22 μονάδες διαφορά στο 15%. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος με 14%.


Το 88% των ερωτηθέντων απασχολεί η ακρίβεια, με το 50% να αναφέρει ότι προβληματίζεται για την αγορά τροφίμων και το 28% για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ναι στα μη κρατικά πανεπιστήμια λέει το 54%, ενώ την διαφωνία του εκφράζει μόλις το 30%. Ναι λέει ένα 52% και στον γάμο μεταξύ ομοφύλων, ωστόσο η κοινή γνώμη εμφανίζεται διχασμένη στο ερώτημα σχετικά με την αναγνώριση παιδιών από γονείς του ιδίου φύλλου, με το 42% να συμφωνεί ή να μην έχει πρόβλημα και με το 47% να δηλώνει διαφωνία.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα για την οπαδική βία, το 54% δηλώνει ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση – αλλά το 43% αναφέρει ότι «χρειάζονται κάποιες διορθώσεις» , ενώ μόνον το 34% λέει ότι τα μέτρα είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της μέτρησης:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *