Δημοσκόπηση Pulse: Άνετο προβάδισμα 21,5 μονάδων της ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μονομαχούν για τη δεύτερη θέση

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχούν στο πολιτικό σκηνικό, όπως επιβεβαιώνει η πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.


Στην δημοσκόπηση που παρουσίασε ο γενικός διευθυντής της Pulse Γιώργος Αράπογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσσιώνη, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έχει 17,5 μονάδες διαφορά, ενώ γίνεται μάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση.

Pulse: Πρόθεση ψήφου ευρωεκλογών

Αναλυτικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,5% (από 30,5% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση) ο ΣΥΡΙΖΑ από 11,5% ανεβαίνει στο 12%, ποσοστό που έχει και το ΠΑΣΟΚ το οποίο ψάνει μισή ποσοστιαία μονάδα. Το ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με 7,5%, η Λύση έπεται με 7%.

Pulse: Πρόθεση με αναγωγή


Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή (Σενάριο κατανομής αναποφάσιστων) η ΝΔ κυριαρχεί με ποσοστο 35,5% και διαφορά 21,5 μονάδων από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που κινούνται στο 14%. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει μισή μονάδα (από 13,5% στο 14%) την οποία χάνει το ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ ακολουθεί με 9%, η Ελληνική Λύση με 8,5% και η Νίκη με 4%. Από 3% έχουν Σπαρτιάτες, Πλεύση και – για πρώτη φορά – η Νέα Αρι


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *