Δημοσκόπηση Alco: Δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση λέει το 44% – Οι δημοφιλέστεροι και πιο επιτυχημένοι υπουργοί

Καμία εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στη ΝΔ δεν «βλέπει» το 44%, όπως αποτυπώνεται στο β’ μέρος της δημοσκόπησης της Alco, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.


Μετά από το «κανένα», ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, το «άλλο κόμμα» με 8%, ενώ το 13% δεν απαντά.

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός, ακολουθούμενος από τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο στο σύνολο της κοινής γνώμης όσο και στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος. Έπονται οι κ.κ Κωστής Χατζηδάκης και Μάκης Βορίδης.

Το 72% των πολιτών θεωρούν ότι η κατάσταση με την ακρίβεια έχει επιδεινωθεί, έναντι 9% που πιστεύει ότι βελτιώνεται και 16% ότι παραμένει σταθερή, ενώ το 63% συμφωνεί με την αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι συμπεριφέρεται αλαζονικά.

Όσον αφορά τις , η ΝΔ χάνει 4 μονάδες από τη συσπείρωσή της και κινείται στο 61%, ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τη συσπείρωσή του κατά 2 μονάδες, φτάνοντας στο 58% και ΠΑΣΟΚ έχει χάσει 4 μονάδες από τη συσπείρωσή του στην προηγούμενη μέτρηση και κινείται στο 76%.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *