Δεν αποκλείει υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους 50ρηδες ο Γεωργιάδης!

«Δεν μπορώ να το αποκλείσω» απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην επέκταση της υποχρέωσης εμβολιασμού και σε μικρότερες ηλικίες.


«Είναι θέμα της Επιτροπής Το όριο ηλικίας των 60 το αποφασίσαμε με το κριτήριο ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι άνω των 60 Αν μας πουν οι γιατροί ότι πρέπει να πάμε και στα 50 εδώ είμαστε Το μέτρο είναι επιτυχημένο. Έχουμε 70.000 – 80.000 ραντεβού πρώτης δόσης σε αυτές τις ηλικίες. Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός θα έχουμε καλό αποτέλεσμα» σημείωσε.

« Όλα υπάρχουν στη σκέψη πλην του γενικού lockdown, Αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει (σ.σ. εννοεί την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους 50άρηδες) μέσα στις γιορτές» τόνισε.

Όσον αφορά στις ευκολότερες απολύσεις ανεμβολίαστων 60άρηδων, απάντησε πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση της κυβέρνησης να θεσπίσουμε ειδικό νόμο ώστε να απολύεται κάποιος επειδή είναι ανεμβολίαστος.

«Προφανώς υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν απολύσει ήδη με αυτή την επίκληση και οι εργαζόμενοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια  Τι θα πουν τα δικαστήρια δεν το ξέρω» είπε χαρακτηριστικά.


Δείτε όσα είπε


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *