Χατζηδάκης για την πρόταση μομφής: «Εκτελεί» τον ΣΥΡΙΖΑ – «Αμφισβητείται ο ρόλος σας ως δεύτερος πολιτικός πυλώνας»

«Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια αξιωματική αντιπολίτευση αμετανόητη και τοξική και σε μια κυβέρνηση που παρά τα λάθη της παράγει έργο και μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα και προοπτική» ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.


Την υπαρξιακή αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ υποκρύπτει σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πως οι βασικοί λόγοι που κάνετε την πρόταση δυσπιστίας είναι πως παρά την καταστροφολογία σας αντί να κερδίζετε πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο. Κάνατε την πρόταση γιατί μετά τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ φαίνεται ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ακόμα και ο ρόλος σας ως δεύτερος πυλώνας του πολιτικού συστήματος. Εχετε υπαρξιακή αγωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
Παράλληλα σημείωσε πως είναι πρόσφατα τα πεπραγμένα της προηγούμενης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση και τον κίνδυνο να βγούμε εκτός ευρωζώνης».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η τριήμερη συζήτηση θα δώσει την δυνατότητα στους πολίτες να επιβεβαιώσουν πως «στον ΣΥΡΙΖΑ παριστάνουν τους κατ’ επάγγελμα εισαγγελείς με χολερικό και εμπαθή λόγο. Χωρίς αυτοκριτική και σοβαρή πρόταση. Συναίσθηση εθνικής ευθύνης. Έχουμε να διαλέξουμε λοιπόν σε μια αξιωματική αντιπολίτευση αμετανόητη και τοξική. Και σε μια κυβέρνηση που παρά τα λάθη της παράγει έργο και μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα και προοπτική».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *