Άθλια κομματική εκμετάλλευση από τον ΣΥΡΙΖΑ της αποφυλάκισης Λιγνάδη που έγινε με… δικό του νόμο!

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.


Ο Νίκος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις, ο κ. Μητσοτάκης και η κα Μενδώνη επί είκοσι ημέρες προσπαθούσαν να “κουκουλώσουν” την υπόθεση δημιουργώντας μια ευνοϊκή περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον βιαστή και τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, την ίδια ώρα που στοχοποιήθηκαν τα θύματα που είχαν το σθένος να μιλήσουν. «Η ατμόσφαιρα αυτή αποτυπώθηκε και σήμερα στην απόφαση του δικαστηρίου. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ντροπή», τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αντέδρασε και με μια οργισμένη ανακοίνωση ανέφερε ότι «μια δικαστική απόφαση γίνεται αντικείμενο χυδαίας κομματικής εκμετάλλευσης».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού!

Απαντώντας ο κ. Οικονόμου τονίζει πως «πρόκειται για μια άθλια συκοφαντία, για τον ορισμό της τοξικότητας, που συνιστά δολοφονία χαρακτήρων και υπονόμευση των θεσμών. Αυτά είναι που συνιστούν τον “τραμπισμό αλά γκρέκα”. Η στάση του αυτή είναι όνειδος για ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα».


Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάλεσε τα κόμματα ανεξαρτήτως χρώματος να «αφήσουν τη Δικαιοσύνη έξω από τα πολιτικά παιχνίδια τους» και κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε σχετικά με την απόφαση της αποφυλάκισης, θυμίζοντας όμως ότι αυτή βασίζεται σε… δικό του νόμο!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *