Άνω κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ: Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους με τον πρώην διευθυντή του κόμματος, Θύμιο Γεωργόπουλο

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του του πρώην διευθυντή του κόμματος, Θύμιου Γεωργόπουλου, «για όλα όσα ψευδή και δυσφημιστικά διατύπωσε σήμερα» αναφέρουν πηγές του κόμματος .


«Ο κύριος Θύμιος Γεωργόπουλος με τη σημερινή του ανάρτηση, υπερέβη κάθε όριο ψεύδους και κακοβουλίας», καθώς «η αλήθεια είναι (την οποία γνωρίζει άριστα) ότι 20.000€ είχαν μπει στο ταμείο στις 21/12/2023 (για την καταβολή τμήματος του Δώρου Χριστουγέννων) και 210.000€ στις 29/12/2023 και ώρα 09.01 π.μ., με την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους να ξεκινά περίπου μιάμιση ώρα αργότερα (10.26 π.μ.)» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, παραπέμποντάς τον και στο πειθαρχικό του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Facebook ο Θύμιος Γεωργόπουλος είχε αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε τα Χριστούγεννα με τις πληρωμές στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες – σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη – πραγματοποιήθηκαν με δικά του χρήματα.

Ο πρώην οικονομικός διευθυντής του κόμματος σημείωνε ότι τα χρήματα του προέδρου μπήκαν στον λογαριασμό αφού είχαν γίνει ήδη οι πληρωμές και το ποσό επιστράφηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Τι αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ


Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν πως «ο κύριος Θύμιος Γεωργόπουλος με τη σημερινή του ανάρτηση, υπερέβη κάθε όριο ψεύδους και κακοβουλίας. Συγκεκριμένα:


  1. Ισχυρίστηκε πως τα χρήματα καταβλήθηκαν από εξωχώρια εταιρεία (offshore), ενώ γνωρίζει καλά ότι η OSIOS LLC είναι αλλοδαπή εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ.
  2. Υποστήριξε πως το δάνειο της εταιρείας μπήκε στον λογαριασμό της Left Media AE το απόγευμα της Παρασκευής, 29/12/2023, μετά την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων, ενώ η αλήθεια είναι (την οποία γνωρίζει άριστα) ότι 20.000€ είχαν μπει στο ταμείο στις 21/12/2023 (για την καταβολή τμήματος του Δώρου Χριστουγέννων) και 210.000€ στις 29/12/2023 και ώρα 09.01 π.μ., με την καταβολή της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους να ξεκινά περίπου μιάμιση ώρα αργότερα (10.26 π.μ.).

Εννοείται πως λόγω της προέλευσης του εμβάσματος και του valuer, τα χρήματα είχαν αποσταλεί, δύο ημέρες νωρίτερα αντίστοιχα, τόσο για το Δώρο όσο και για την μισθοδοσία.

Γίνεται πλέον σαφές σε όλους, μετά και από την σημερινή του ανάρτηση του κυρίου Γεωργόπουλου, αφενός μεν ότι η απομάκρυνσή του ήταν απολύτως επιβεβλημένη (και μάλλον καθυστερημένη) κι αφετέρου ότι ο Πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα προσφύγουν άμεσα εναντίον του στη Δικαιοσύνη για όλα όσα ψευδή και δυσφημιστικά διατύπωσε σήμερα.

Είναι επίσης σαφές, ότι θα υπάρξει και παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας όσον αφορά στην κομματική του ιδιότητα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *