«Ανακάλυψε το πολιτικό του αδιέξοδο» λέει για Μητσοτάκη ο Τσίπρας

   Για «πολιτικό αδιέξοδο» του πρωθυπουργού που τον ανάγκασε να δώσει τέλος στη διαδικασία πρόωρων εκλογών «που ο ίδιος άνοιξε», έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο λιμάνι του Εύδηλου στην Ικαρία.  
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέρριψε την επίκληση της «εθνικής ευθύνης» από πλευράς πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως «αυτό που ανακάλυψε ξαφνικά ο κος Μητσοτάκης, δεν είναι η εθνική ευθύνη αλλά το πολιτικό του αδιέξοδο».


   Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του με χαιρετισμό στο «κόκκινο νησί» της Ικαρίας και με αναφορά του στους αγώνες και τους αγωνιστές για τη δημοκρατία και την ελευθερία που φιλοξένησε το νησί. «Μπορεί οι καιροί να άλλαξαν αλλά ορισμένες συνήθειες δεν αλλάζουν. Όχι, δεν υπάρχουν πια εξορίες και φυλακές. Η δημοκρατία μας είναι βαθιά ριζωμένη», είπε. «Αλλά είναι μια δημοκρατία που υποφέρει από τη παραπληροφόρηση και τη χειραγώγηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, από τις απόπειρες χειραγώγησης της δικαιοσύνης, από την ανεξέλεγκτη διαφθορά και τη διαπλοκή» τόνισε, αφήνοντας αιχμές κατά της σημερινής κυβέρνησης για «υπονόμευση των θεσμών», «παραβίαση του Συντάγματος», «προπαγάνδα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *