Άδωνις Γεωργιάδης: «Η ΝΔ και το ΕΛΚ πρέπει να είναι ισχυρά για να μπορεί η δική σας φωνή να είναι ισχυρή στις Βρυξέλλες»

Πρόσκληση στους πολίτες των Γρεβενών να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές ενισχύοντας την φωνή της ΝΔ και κατ’ επέκταση την πολιτική δυναμική του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απηύθυνε ο Υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης από τα Γρεβενά, δεύτερο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Δυτική Μακεδονία. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως «υποκριτική» την στάση  των ευρωβουλευτών  του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς που από την μια πηγαίνουν στα μπλόκα των αγροτών για να στηρίξουν τον αγώνα τους  κι από την άλλη ψηφίζουν ενάντιά τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όπως ανάφερε «με την ψήφο των ευρωβουλευτών του ΕΛΚ αποτρέψαμε απόφαση του Κοινοβουλίου που θα στερούσε χρήματα από τους αγρότες».


«Εκπροσωπώ έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση που έχει κάνει πολλά για τα Γρεβενά» ανέφερε ο κ Γεωργιάδης και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Δήλωσε ότι «τα επιμέρους λάθη που μπορεί να έχουν γίνει ας μην κρίνουν τη συνολική πορεία της χώρας» επεσήμανε ότι «στις Βρυξέλλες κρίνονται πολλά και η ΝΔ και το ΕΛΚ πρέπει να είναι ισχυρά για να μπορεί η δική σας φωνή να είναι ισχυρή» και κατέληξε λέγοντας «πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει δίκαια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος».

Στην συνάντηση του με τον δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη τόνισε ότι «το σχέδιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής μετάβασης μπαίνει τώρα στο στάδιο της υλοποίησης του» κι ότι  «τα επόμενα 4-5 χρόνια θα είναι έτη κοσμογονίας για την Δυτική Μακεδονία αφού θα εισρεύσουν πολλά δις ευρώ που θα επηρεάσουν προς το καλύτερο την ζωή των δυτικομακεδόνων και κατ’ επέκταση των πολιτών των Γρεβενών». Σε ότι αφορά τον υγειονομικό χάρτη  που ετοιμάζει το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι «το νοσοκομείο των Γρεβενών δεν υπάρχει περίπτωση να πειραχτεί»  και πρόσθεσε ότι με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης ανακαινίζονται οι χώροι του ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *