Άδ. Γεωργιάδης: Μας γέμισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία η υποψηφιότητα Φρέντι Μπελέρη – Να δώσουμε άλλη μια μεγάλη μάχη και να φέρουμε άλλη μία νίκη για την Ελλάδα μας

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας το «εξαιρετικό».


«Οι 4 σταυροί είναι πραγματικά λίγοι για τόσο καλές επιλογές» γράφει χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.

«Η μεγάλη θετική είδηση η υποψηφιότητα του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας κ. Φρέντι Μπελέρη, η οποία μας γέμισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία». τόνισε επίσης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Χθες έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς Ευρωεκλογές. Η μεγάλη θετική είδηση η υποψηφιότητα του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρας κ. Φρέντι Μπελέρη, η οποία μας γέμισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Αλλά γενικά το ψηφοδέλτιο μας είναι εξαιρετικό και οι 4 σταυροί είναι πραγματικά λίγοι για τόσο καλές επιλογές. Πάμε για να δώσουμε άλλη μια μεγάλη μάχη και να φέρουμε άλλη μία νίκη για την Ελλάδα μας και την αναγκαία Πολιτική της σταθερότητα και την Παράταξή μας».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *