Αδ. Γεωργιάδης: Η διαχρονική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη – Οι ανάγκες για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχης που οφείλουμε να ξεπεράσουμε

Σε γνώριμο περιβάλλον θα βρεθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης που από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπου πραγματοποίησε σημαντικό έργο στο διάστημα στο οποίο ήταν επικεφαλής, επιστρέφει στο υπουργείο Υγείας, δέκα χρόνια μετά την πρώτη θητεία του που είχε ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου 2013 στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.


Στην πρώτη του ανάρτησή του στο Χ ως νέος υπουργός Υγείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στάθηκε στην εμπιστοσύνη που να του δείχνει διαχρονικά ο πρωθυπουργός:

«Η διαχρονική Εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού @kmitsotakis στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το Παρελθόν. Οι ανάγκες των συνανθρώπων για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχης που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *