Αδ. Γεωργιάδης για επαναπρόσληψη νοσηλευτριών και επικουρικού προσωπικού: Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ στα πλαίσια του Νόμου

Μια ξεχωριστή υποδοχή επιφύλαξε σήμερα το πρωί στον Άδωνι Γεωργιάδη, στο υπουργείο Υγείας, αντιπροσωπεία νοσηλευτριών και προσωπικού που είχαν αξιοποιηθεί κατά την περίοδο του covid, ζητώντας την επαναπρόσληψή τους.


Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε αυτή τη συνάντηση σε ανάρτησή του στο Χ, τονίζοντας πως μέσα στα πλαίσια του νόμου θα κάνει ό,τι μπορεί, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Σήμερα το πρωί με υποδέχθηκαν στο @YpYgGR νοσηλεύτριες και λοιπό επικουρικό προσωπικό που είχαμε αξιοποιήσει κατά την περίοδο του covid. Ασχέτως του εάν δύναμαι να λύσω οριστικά και όπως θα ήθελαν το αίτημα τους για επαναπρόσληψη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι προσέφεραν στο ΕΣΥ σε μία δύσκολη στιγμή και ότι σε ένα κάποιο βαθμό δικαίως αισθάνονται αδικημένες. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ στα πλαίσια όμως του Νόμου! Πάντα όμως στο γραφείο μου θα είναι καλοδεχούμενες» αναφέρει στη σχετική ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *