Άδ. Γεωργιάδης: Χυδαία η ανάρτηση της κ. Ακρίτα – Σιλβέστερ Σταλόνε της Ελλάδας ο Κασσελάκης

Σφοδρή επίθεση στην Έλενα Ακρίτα για την «αποκρουστική και χυδαία ανάρτηση» της, όπως την χαρακτήρισε για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» όπου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης.


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχεται, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, «αυτό που συμβαίνει με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, κάποτε ένας ιστορικός του μέλλοντος θα πρέπει να το ερμηνεύσει με κάποιο τρόπο διότι είναι μια εξαιρετικά διακριτική κυρία. Και πλην των επίσημων υποχρεώσεων της, δεν έχει πραγματικά εμφανιστεί πουθενά αλλού. Προσπαθεί να απέχει όσο μπορεί περισσότερο από τα δημόσια πράγματα, σεβόμενη το ρόλο του συζύγου της και θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της ζωής της. Ήταν μία κυρία με πολύ υψηλές και εξειδικευμένες σπουδές στο χώρο της οικονομίας. Είχε επιχειρήσεις και μάλιστα επιτυχημένες από τα νεανικά της χρόνια και ήταν πάρα πολύ γνωστή στον χώρο των επιχειρήσεων ως Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Δηλαδή μια εντελώς αυθύπαρκτη προσωπικότητα που τελικά ποιο είναι το έγκλημα που έχει κάνει; Παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-όταν άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι ο Μητσοτάκης γίνεται απειλητικός για την εξουσία τότε του Τσίπρα-στοχοποίησαν την κα Μητσοτάκη με προφανή στόχο να βλάψουν τον Μητσοτάκη. Προφανώς λοιπόν, το επίδικο είναι Μητσοτάκης. Και τι έκαναν λοιπόν τότε; Αν θυμάστε, την κατηγόρησαν για παράνομο πλουτισμό, για το σπίτι του Βολταίρου και διάφορα άλλα τα οποία τα ξέρετε».

«Αποκρουστικό και χυδαίο το περιεχόμενο της ανάρτησης της κας Ακρίτα»

Εν συνεχεία, της συνομιλίας τους, αναφερόμενος στην ανάρτηση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κας Έλενας Ακρίτα, κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε το εξής «σημασία εδώ έχει ότι μια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι τώρα η κα Ακρίτα, η οποία δεν είναι ούτε influencer, ούτε δημοσιογράφος, ούτε σχολιαστής, αποφασίζει αντί να «χτυπήσει» τον πρωθυπουργό που είναι ο πολιτικός της αντίπαλος, αποφασίζει να «χτυπήσει» τη σύζυγό του. Αυτό είναι πολιτικά ανήθικο, πολιτικά απαράδεκτο, ποινικά κολάσιμο, αστικά αποζημιώσιμο και το κυριότερο τρομερά σοβινιστικό. Είναι άλλης εποχής πολιτική διαμάχη να βρίζεις τη σύζυγο του πολιτικού σου αντιπάλου».

«Ο Ράμπο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε της Ελλάδας ο Κασσελάκης»

«Με τον Κασσελάκη ζούμε έναν φαντάρο, έστω 20 ημερών, αυτό που ήταν τέλος πάντων αυτός ο Ράμπο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε της Ελλάδας ο οποίος από το στρατόπεδο άφησε το μπερέ και είπε Μητσοτάκη παραιτήσου. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα σύμφωνα με το στρατιωτικό κώδικα και μπορεί να πάει φυλακή. Με άλλα λόγια, αντί να κάτσει 20 μέρες, μπορεί να κάτσει 60. Αλλά τέλος πάντων δεν τον βάλανε φυλακή, οκ, έπρεπε να είναι όμως διότι είναι φυλακή στον στρατό αυτό που έκανε. Απαγορεύονται οι πολιτικές δηλώσεις βάση του στρατιωτικού κώδικα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *