Άδ. Γεωργιάδης: «Αδιόρθωτος» ο Τσίπρας – Μίλησε για «τουρκική μειονότητα»

Απόσπασμα της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης χαρακτηρίζοντας την «τουρκική» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης .


Ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «απίστευτο» το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας ονοματίζει ως «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

«Είναι πραγματικά απίστευτο ότι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και νυν Αρχηγός της Αξ. Αντιπολιτεύσεως ονοματίζει την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «Τουρκική»…αδιόρθωτος», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σχετικά με την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τους μειονοτικούς βουλευτές, ο κ. Σκέρτσος είπε, μεταξύ άλλων: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας, δεν ξέρω αν το έκανε από λάθος, μίλησε για τουρκική μειονότητα. Πρέπει να μιλήσουν οι δύο υποψήφιοι και να πουν ότι εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *