Υπουργείο Υγείας: Εγκαίνια νέου Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο – Μπενάκειο από τη Μίνα Γκάγκα       

 

Τον νέο υπερσύγχρονο πολυτομικό αξονικό τομογράφο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Κοργιαλένειο – Μπενάκειο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που αποτελεί τον δεύτερο που τοποθετείται στο νοσοκομείο, εγκαινίασε η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.


Η λειτουργία του νέου αξονικού τομογράφου – μαζί με αυτόν που ήδη λειτουργεί στο νοσοκομείο – θα συμβάλει στη μείωση του χρόνου αναμονής και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η Αναπληρώτρια υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στις υπηρσίες που προφέρει το νοσοκομείο, τονίζοντας ότι “είναι ένα νοσοκομείο αιχμής, δέχεται πάρα πολλά περιστατικά, διαθέτει πολλά εξαιρετικά τμήματα, μεταξύ των οποίων και το Ακτινολογικό, που είναι από τα καλύτερα επεμβατικά τμήματα της χώρας.

Στηρίζουμε την κτιριακή και τεχνολογική αναβάθμιση των νοσοκομείων με κονδύλια του Υπουργείου, με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και όλες τις Περιφέρειες”.

Η υγεία και η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως έχει δηλώσει ο Πρωθυπουργός, θα είναι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία., κατέληξε η κ. Γκάγκα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *