Βλαντίμιρ Πούτιν: Αποκαλύψεις “φωτιά” από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για την υγεία του

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο τον Απρίλιο και επέζησε από απόπειρα δολοφονίας έναν μήνα νωρίτερα, σύμφωνα με αποκαλυπτική έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.


 
Η κατάσταση της υγείας του Πούτιν είναι αφορμή για εικασίες και ατελείωτες φήμες, καθώς οι αναλυτές εξετάζουν τα πλάνα από κάθε δημόσια εμφάνιση του Πούτιν αναζητώντας σημάδια φυσικής κατάπτωσης. Το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένως διαψεύσει τις φήμες για τη φθίνουσα υγεία του Ρώσου προέδρου, ενώ και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επίσης προειδοποιήσει για ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες ωστόσο εκφράζουν τους ευσεβείς πόθους σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη.

Ωστόσο, τώρα, τρία ανώτερα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών είπαν στο Newsweek ότι η υγεία του Πούτιν αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την κυβέρνηση Μπάιντεν και ότι μια απόρρητη έκθεση επιβεβαιώνει αναφορές ότι ο Ρώσος πρόεδρος υπεβλήθη σε θεραπεία για καρκίνο.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η αμφισβήτηση της εξουσίας του Πούτιν είναι πλέον έντονη μέσα στο Κρεμλίνο και όλοι αισθάνονται ότι το τέλος είναι κοντά.

Απόπειρα δολοφονίας τον Μάρτιο
Οι πηγές -που προέρχονται από τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας- συμφωνούν ότι η κατάσταση της υγείας του Πούτιν είναι πιο σοβαρή από ό,τι πίστευαν προηγουμένως.


Ανέφεραν ότι η σωματική του κατάπτωση συνδυάζεται με την εξάντληση της Ρωσίας, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται για τέταρτο μήνα. Και οι εκτιμήσεις των ανθρώπων των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαιώνουν επίσης μια απόπειρα δολοφονίας που έγινε τον Μάρτιο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *