Τι αναφέρει για την Εύα Καϊλή το ένταλμα σύλληψής της – Τι είπε για την βαλίτσα που πήρε ο πατέρας της και ποια είναι η «Ολλανδέζα»

Ο ΣΚΑΪ έφερε στο φως κομμάτια από το ένταλμα σύλληψης της Εύας Καϊλή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η τέως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, φαίνεται να παραδέχτηκε στις βελγικές αρχές ότι είπε στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα που υπήρχαν σπίτι της, ενώ γίνεται αναφορά στον ρόλο μιας… μυστηριώδους Ολλανδέζας.


Στο ένταλμα αναφέρεται ότι ο πρωταγωνιστής του Qatar Gate, ο Αντόνιο Παντσέρι έδινε έμμεσα εντολές μέσω του Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Εύα Καϊλή.

Στο ένταλμα αναφέρεται ότι η Εύα Καϊλή έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα που υπήρχαν σε βαλίτσα στο σπίτι της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Για τη σχέση του Αντόνιο Παντσέρι με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι η Καϊλή είπε ότι είχαν κοινές δραστηριότητες, αφού ήταν συνεργάτες. Επίσης, είπε ότι πέρασαν από το διαμέρισμά της βαλίτσες με χρήματα, αλλά δεν ήξερε τι είχαν μέσα, ενώ τονίζει ότι δεν ήξερε ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς που συντάραξε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε άλλο σημείο του εντάλματος τονίζεται ότι ο Αντόνιο Παντσέρι είχε ζητήσει από τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι να πει στην Εύα Καϊλή να μην μιλάει με την «Ολλανδέζα». Ποια είναι η Ολλανδέζα; Στον ΣΚΑΪ τονίστηκε ότι η «Ολλανδέζα» δεν κατονομάζεται στο ένταλμα σύλληψης, αλλά οι πληροφορίες του σταθμού ανέφεραν ότι πρόκειται για μια Ολλανδέζα ευρωβουλευτή, η οποία δεν έπαιρνε θέσεις υπέρ του Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο.


Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής φέρεται να είπε στον Φραντσέσκο Τζιόρτζο. «Να της πεις ότι καλύτερο είναι να σταματήσει να μιλάει με την Ολλανδέζα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *