«Θα σε σκοτώσω, είμαι αποφασισμένη» – Σοκαριστικές απειλές της 47χρονης προς τον 50χρονο στο έγκλημα στο Μοσχάτο, όπως φαίνεται και ακούγεται στα δυο βίντεο που είχε η γυναίκα

Δύο σοκαριστικά βίντεο ήρθαν στο φως από το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα έναν 50χρονο και φερόμενη ως δράστιδα μια 47χρονη.


Στα βίντεο που αποκάλυψε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, η 47χρονη φαίνεται να κρατάει ένα σκοινί και να λέει στο θύμα: «θα σε σκοτώσω»!

Η κατηγορούμενη γυναίκα φαίνεται και ακούγεται να βρίζει τον άνδρα και να ρωτάω τι έγιναν τα χρήματα (η γυναίκα λέει ότι ήταν 200.000 ευρώ) που του είχε δώσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα για να επενδύσει.

Οι διάλογοι προκαλούν σοκ:

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της.


«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» λέει ο άνδρας.


«Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» τον ρωτά η 47χρονη και τον βρίζει.

Το θύμα με τη σειρά του απαντά «στην ανακύκλωση» και της λέει να σβήσει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», λέει ο 50χρονος.

«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα» λέει η 47χρονη.


Σε δεύτερο βίντεο ακούγεται ο άνδρας να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω» με τη γυναίκα να κρατά στα χέρια της ένα σκοινί.

Η 47χρονη, που έχει ακουμπήσει το κινητό της σε ένα τραπέζι, ακούγεται να λέει στον 50χρονο λογιστή: «Με τι ψυχή έφερες στον γιο μου αυτοκίνητο και ήταν άλλου; Αν το παιδί μου χτύπαγε στον δρόμο, θα μου το έκλειναν μέσα… Ξέρεις τι έγκλημα έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω… Σήκω! Θα υποφέρεις, όπως υποφέρουν πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω, ξέρεις για ποιον λόγο; Γιατί δεν θα σου κάνει τίποτα η Αστυνομία κι όταν περάσει όλο αυτό αυτό, θα το ξανακάνεις ρε μ@@@κα».

Η γυναίκα αρπάζει ένα σχοινί και στρέφεται κατά του 50χρονου. Το απίστευτο είναι ότι ο 50χρονος δεν αντιδράει καθόκου.

«Θα σε κρεμάσω», λέει η γυναίκα.

«Κρέμασέ με», λέει άνδρας και εκεί τελειώνει το βίντεο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *