Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Παπακαλιάτη για την προβολή του «Maestro» στο Netflix – «Μας κάνατε υπερήφανους»

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και παρακολούθησε συζήτηση για τον κινηματογράφο και τις πλατφόρμες με κινηματογραφιστές και εκπροσώπους του Netflix.



Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, και ο υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

«Μας κάνατε όλους υπερήφανους»
 Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στην κυβερνητική πολιτική για την κινηματογραφική βιομηχανία και τον οπτικοακουστικό τομέα, ενώ μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την απόφαση του Netflix να αποκτήσει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής σειράς «Maestro».

«Μέχρι σήμερα, καμία μεγάλη πλατφόρμα δεν είχε φιλοξενήσει τις ιστορίες μας, τις ιστορίες των Ελλήνων δημιουργών. Αυτό, όμως, άλλαξε αυτή την εβδομάδα, καθώς το Netflix ανακοίνωσε την απόκτηση των παγκοσμίων δικαιωμάτων της ελληνικής δραματικής σειράς «Maestro». Συγχαρητήρια, κ. Παπακαλιάτη. Μας κάνετε όλους περήφανους» είπε ο πρωθυπουργός.

Η κουβέντα συνεχίζεται αυτή την ώρα με σκηνοθέτες, Έλληνες και ξένους, εκπροσώπους του Netflix και σε ζωντανή σύνδεση παραγωγούς από Γαλλία και Σερβία. Παρόντες, μεταξύ άλλων, βρίσκονται οι Νικόλας Γιατρομανωλάκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Βούλα Πατουλίδου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Θέμις Μπαζάκα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *