Σοκ: Εξάχρονος μαθητής πυροβόλησε την δασκάλα του – Η αυτοθυσία της 25χρονης εκπαιδευτικού

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο το απίστευτο συμβάν με τον πυροβολισμό δασκάλας μέσα σε δημοτικό σχολείο από 6χρονο μαθητή!


Η Άμπι Ζβέρνερ, πυροβολήθηκε στο στήθος από τον 6χρονο μαθητή της σε δημοτικό σχολείο στο Νιούπορτ, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο μικρός μαθητής πυροβόλησε τη δασκάλα του με όπλο που είχε, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί της.

Η άτυχη δασκάλα, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες που περιέγραψαν το συμβάν μίλησαν για την αυτοθυσία της δασκάλας, που ενώ ήταν σοβαρά τραυματισμένη το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να πει στα άλλα παιδιά να φύγουν για να σωθούν.

Φώναζε στα παιδιά να φύγουν παρά τον σοβαρό τραυματισμό της


«Το μόνο που σκεφτόταν η άτυχη δασκάλα ήταν οι μαθητές της. Ενώ είχε δεχθεί τον πυροβολισμό τους φώναζε να φύγουν», είπε μαθητής της.


«Φώναξε στα παιδιά της να φύγουν μακριά. Ακόμα και ενώ είχε πυροβοληθεί σκεφτόταν την ασφάλεια των παιδιών της», είπε γονιός μαθητή.

«Δεν μιλάμε για τυχαίο πυροβολισμό. Ήταν σε μια αίθουσα διδασκαλίας, εκεί έλαβε χώρα το τρομακτικό σκηνικό. Δεν είχαμε μια κατάσταση όπου κάποιος κυκλοφορούσε στο σχολείο και πυροβολούσε. Είχαμε μια κατάσταση σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου έπεσε ένας πυροβολισμός», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας σε συνέντευξη.

Η γιαγιά ενός μαθητή δήλωσε ότι ο εγγονός της της είπε ότι ένας άλλος μαθητής είχε μαζί του «γυαλιστερές χρυσές σφαίρες» στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα και έλεγε ότι θα ξαναφέρει το όπλο του μαζί. Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως, αν πρόκειται για το ίδιο παιδί που συνελήφθη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *