Σκληρή απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην Πόπη Τσαπανίδου: «Δυσκολευόμαστε να βρούμε τις διαφορές με αυτά που λέει ο κ. Πολάκης»

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα (27.2.2023) η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.


Η ΝΔ έκανε επίθεση στη Πόπη Τσαπανίδου και ανέφερε ότι η Κυβέρνηση «διαβάζοντας την ανακοίνωση της κ. Τσαπανίδου δυσκολεύεται να βρει τις διαφορές με αυτά που έλεγε ο κ. Πολάκης», ο οποίος είχε στοχοποιήσει δημοσιογράφους και δικαστικούς.

«Επί της ουσίας λένε ακριβώς τα ίδια. Το μόνο που λείπει είναι τα ονόματα και οι φωτογραφίες», ανέφερε η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της κ. Τσαπανίδου δυσκολευόμαστε να βρούμε τις διαφορές με αυτά που λέει ο κ. Πολάκης. Επί της ουσίας λένε ακριβώς τα ίδια. Το μόνο που λείπει είναι τα ονόματα και οι φωτογραφίες».


Η Πόπη Τσαπανίδου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:


«Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δικαστών όταν κορυφαία στελέχη της παράταξης σας απειλούσαν με φυλακή και ότι «θα γδάρουν» δικαστικούς λειτουργούς. Πάει πολύ να μιλάτε για στοχοποίηση δημοσιογράφων, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε από το βήμα της Βουλής «συμμορία» και «υπόκοσμο» δημοσιογράφους. Έχουμε στο κόμμα μας στελέχη που έφεραν 250 εκ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο ενώ εσείς επιμένετε να κρατάτε όσους το ζημίωσαν με απευθείας αναθέσεις».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *