Σε Λουτράκι και Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πού περιοδεύουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρωί, το Λουτράκι και την Κόρινθο.


Εντολή για ισχυρή αυτοδυναμία και ισχυρή κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, το πρωί της Πέμπτης .

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μία σταθερή πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά αυτά που έχουμε πει, γιατί εγώ δεν έχω κρυφή ατζέντα… Αυτά τα οποία λέω ότι θα κάνω θα τα κάνω…», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάνοντας λόγο για ένα αποτέλεσμα στην πρώτη κάλπη, το οποίο δημιουργεί προσδοκίες και βαριά αίσθηση ευθύνης.

Στην Δυτική Αττική θα βρίσκεται σήμερα ο Τσίπρας

Περιοδεία στη Δυτική Αθήνα, στους δήμους Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, θα βρεθεί στους Αγίους Αναργύρους στις 11:00 π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Χαϊδάρι στις 12:00.


Την Κρήτη επισκέπτεται ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή τη Σητεία. Στις 12:00 θα περιοδεύσει στην τοπική αγορά και στις 20:00 θα μιλήσει στην πλατεία Μικρασιατών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *