Ποιοι πολιτικοί καταγράφηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου ή απέτισαν φόρο τιμής στη σορό του (ονόματα)

Μέχρι στιγμής τα ονόματα των πολιτικών προσώπων που έχουν καταγραφεί να παρευρίσκονται στην κηδεία του τέως βασιλιά στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών Κωνσταντίνου ή να αποτίουν φόρο τιμής στη σορό του είναι τα εξής:


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι βουλευτές της Ν.Δ Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς (άπαντες του λεγόμενου Σαμαρικού κλίματος), ο επίσης βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, η ευρωβουλευτής του ιδίου κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (βαφτισιμιά του εκλιπόντος), ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλατζής, ανεξάρτητος βουλευτής (εκλεγείς με τη Ν.Δ.) Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και των ΑΝ.ΕΛ.  Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καθώς και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος έχει διατελέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης, στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *