Περιπέτεια στη θάλασσα για δύο τουρίστες: Βγήκαν βόλτα με βάρκα στην Κίμωλο και βρέθηκαν στη Μήλο

Περιπετειώδεις στιγμές έζησαν δύο τουρίστες, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν μία βόλτα με βάρκα στην Κίμωλο, χάθηκαν και τελικά βρέθηκαν στην Μήλο.


Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ο κυβερνήτης ενοικιαζόμενου σκάφους με σημαία Γαλλίας ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή Μήλου ότι δυο από τους επιβάτες είχαν βγει βόλτα με λέμβο στη θαλάσσια περιοχή «Μπονάτσα», νότια της Κιμώλου, αλλά από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ένα περιπολικό σκάφος, δύο περιπολικά οχήματα, καθώς και δύο ιδιωτικά σκάφη, και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή.

Αίσιο τέλος είχε όμως η περιπέτεια τους, καθώς οι δύο αγνοούμενοι προσήλθαν λίγο αργότερα από μόνοι τους στο Λιμεναρχείο Μήλου και δήλωσαν ότι έχοντας επιβιβαστεί στην βοηθητική λέμβο για πλου, χάλασε η μηχανή και έμειναν ακυβέρνητοι δίχως δυνατότητα επικοινωνίας, ενώ παρασυρόμενοι από τον καιρό, προσέγγισαν τελικώς στην παραλία «Βούδια».

Οι τουρίστες ήταν καλά στην υγεία τους, ωστόσο μεταφέρθηκαν προληπτικά με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, από όπου και εξήλθαν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *