Πανσέληνος στους Διδύμους στις 19 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27.29 μοίρα των Διδύμων. Κάνει τρίγωνο με τον Δία και μας δίνει την ανάγκη της επικοινωνίας. Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού προάγει  επαφές,  γνωριμίες και ευχάριστα νέα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής, από τον Αιγόκερω, κάνει τις σκέψεις μας ρεαλιστικές, βάζουμε σε μια σειρά τα σχέδιά μας.  Η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της και μας έρχονται στο μυαλό χαμένες υποθέσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ερωτικά απωθημένα, επανασυνδέσεις αλλά και ένα αίσθημα κενού δεν λείπουν. Είμαστε σε μια φάση μεταμόρφωσης και χρειάζονται επανεκτιμήσεις. Παρασκήνιο, χειριστικότητα, κρυφές καταστάσεις σε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα  είναι πιθανά.  Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού ασκεί πιέσεις σε οτιδήποτε θεωρούσαμε σταθερό, προχωράμε σε μια νέα εποχή. Μια ασφυξία συνεχίζει να υπάρχει καθώς μπορεί να βιώνουμε το τέλος καταστάσεων μέσα από ξαφνικά γεγονότα.


Η πανσέληνος αυτή έρχεται να  κορυφώσει γεγονότα που προηγήθηκαν με την Ηλιακή έκλειψη στις 4. Είναι ένα φεγγάρι που θα μας δώσει την ευκαιρία να βγούμε από το δύσκολο κλίμα των ημερών, έρχονται λύσεις σε θέματά μας και το κλίμα γίνεται θετικό, παίρνουμε ανάσες από τα δύσκολα που περάσαμε. Οι προβληματισμοί και τα ξεκαθαρίσματα που έφεραν οι εκλείψεις μας πίεσαν αρκετά. Οδηγούμαστε σε ένα όμορφο φινάλε. Ευχάριστα νέα και ειδήσεις θα μας διώξουν κάθε ανησυχία. Νέες προτάσεις, νέες γνωριμίες, μια επέκταση, μια αισιοδοξία, νέα πλάνα και προοπτικές έρχονται στη σκηνή στο τέλος της χρονιάς.

Πως θα επηρεάσει όμως η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ευχάριστα νέα, προτάσεις, γνωριμίες. Είσαι επικοινωνιακή, εξωστρεφής και μπορεί να προγραμματίζεις μια εκδρομή, ένα κοντινό ταξίδι. Μέσα από κει, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, βγαίνεις και περνάς καλά με τις παρέες σου. θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες λύνονται. Προσοχή στη βιασύνη στην οδήγηση και στα λόγια.


ΤΑΥΡΟΣ


Με την πανσέληνο αυτή θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδα και τις υπερβολές τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σπατάλη μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Πρόσεχε τις αγορές σου και προσπάθησε να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στο ζώδιό σου ενώ ο Άρης έχει περάσει στο απέναντι ζώδιο φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να είσαι λίγο κυκλοθυμική αυτό το διάστημα και θα πρέπει να προσέχεις. Βέβαια, η τύχη είναι στο πλευρό σου, οι εξελίξεις στα θέματά σου φέρνουν μια αισιοδοξία στη ζωή σου. Μπορεί να δεχτείς προτάσεις, να έχεις νέες ευκαιρίες και προοπτικές, μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο άνοιγμα στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η πανσέληνος αυτή κλείνει καταστάσεις που είχαν μείνει στη μέση και σε βάραιναν. Μέσα από ιδέες, σκέψεις, επικοινωνία, επαφές καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Μπορεί να λύσεις ένα οικονομικό θέμα ή μπορεί να σου έρθουν χρήματα μέσα από μια οικονομική διευθέτηση. Συναισθηματικά, βρίσκεσαι σε φάση επαναπροσδιορισμού ενώ το πάθος κυριαρχεί.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή σε κάνει δημοφιλή, αγαπητή και  περιζήτητη στις παρέες σου. Περνάς όμορφες στιγμές, η συναισθηματική σου ζωή είναι παθιασμένη, βρίσκεσαι σε μια ωραία φάση, ευχάριστη και ξεκάθαρη. Μπορεί να ξεκινάς μια σχέση ή μια συνεργασία, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει εξελίξεις στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, θα έχεις ευκαιρίες για προσωπική άνοδο. Τα εργασιακά σου πάνε καλά και κερδίζεις χαμένο έδαφος. Η συναισθηματική σου ζωή είναι παθιασμένη ενώ μπορεί να βρίσκεσαι σε φάση επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή είναι αισιόδοξη και ενθουσιώδης για σένα. Κάνεις νέα σχέδια,δημιουργούνται νέες προοπτικές. Κάνεις νέες αισθηματικές γνωριμίες, έχεις ευχάριστα νέα και τυχερές εξελίξεις στα θέματά σου και τις συμφωνίες σου. Το τέλος της χρονιάς είναι χαρούμενο για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σου δίνει μια ανάσα από προβλήματα που βάραιναν την καθημερινότητά σου. Πέρασες δύσκολες και αγχωτικές στιγμές σε σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και ξαλαφρώνεις από οικογενειακά θέματα, τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες. Βγαίνεις κερδισμένη από έξτρα έσοδα, κληρονομικά, περιουσιακά, κοινά οικονομικά, ασφάλειες, δάνεια, οικονομικές διευθετήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος αυτή στο απέναντι ζώδιο κορυφώνει τις εξελίξεις σε θέματα που ξεκίνησαν με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 4. Έρχεται το τέλος κάποιων καταστάσεων. Είσαι τυχερή σε νέες σχέσεις, συνεργασίες, γνωριμίες. Έχεις τη δύναμη να κατακτήσεις τους στόχους σου. Έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, έχεις νέες προτάσεις και ευκαιρίες. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει καλές εξελίξεις στην εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Εργασιακές προοπτικές φέρνουν ανάπτυξη των εσόδων σου. Ξαφνικές ειδήσεις, χαρούμενα νέα σε ανανεώνουν. Κλείσε κάθε εκκρεμότητα στη δουλειά σου και προσπάθησε να αναζωπυρώσεις τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ευχάριστα νέα για την αισθηματική σου ζωή. Είσαι τυχερή, κάνεις νέα σχέδια, υπάρχει εύνοια στον έρωτα, στη χαρά, τη διασκέδαση, κάνεις νέα δημιουργικά πλάνα. Είσαι ικανοποιημένη. Ακόμα και αν βιώνεις δυσκολίες, πιέσεις, αλλαγές, θα βρεις λύσεις στα θέματά σου, τα νέα είναι ευχάριστα. Απελευθερώνεσαι από πολλά βάρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος αυτή έρχεται να κορυφώσει γεγονότα που συνέβησαν στην έκλειψη στις 4. Θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες, να βρεις λύσεις στα θέματά σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική. Παρόλα αυτά θα λύσεις προσωπικά και οικογενειακά θέματα και θα απελευθερωθείς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *